De afsluiting van je offerte

Natuurlijk kun je volstaan door je offerte af te sluiten met een regel zoals: ‘Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op.’ Maar je kunt absoluut meer uit dit moment halen. Het is nog een extra kans om je (potentiële) klant te overtuigen van jouw expertise, jouw dienst of product.

Hoe belangrijk is de afsluiting van offertes?

Ikzelf vind de afsluiting een belangrijk onderdeel. Het is net zo belangrijk als de opening. Wie sterk opent heeft direct de volle aandacht en zo is het ook bij de afsluiting. Maar wat is een sterke afsluiting en hoe pak je dat aan? Daarover gaat deze aflevering uit de podcastserie Onweerstaanbare Offertes. Klik hieronder om direct te luisteren of ga naar je favoriete podcast app.

Win het e-book Onweerstaanbaar goede offertes!

Geef een review op Apple podcasts, Spotify of SoundCloud en maak kans op een gratis exemplaar van het e-book Onweerstaanbaar goede offertes. Suggesties voor onderwerpen of wil je een keer onze gast zijn? Graag! Laat een reactie achter of neem contact met ons op.

 

 

Ja, ik wil meer weten over de offerteservice:

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.