Een begeleidend schrijven bij je offerte: do or not?

In deze aflevering beantwoorden we een vraag van (startende) ondernemer Marit. Ze vroeg ons of je er goed aan doet een begeleidend schrijven aan je offerte toe te voegen en zo ja wat je daar dan in zet. Goeie vraag toch? Ontdek de rol van een begeleidend schrijven, wat je erin zet en waar je op moet letten.

Een begeleidend schrijven

Even voor de duidelijkheid, dit kan van alles zijn. Afhankelijk van hoe je offreert kun je bij een begeleidend schrijven bij je offerte denken aan:

  • een (papieren) brief bij een papieren offerte
  • een pdf brief bij een pdf offerte
  • een mail bij een online offerte
  • een inleiding of voorwoord wanneer je gebruikt maakt van een online offerte tool

Begeleidend schrijven bij offerte?

Klik hieronder om het antwoord te horen. Je kunt deze aflevering en andere afleveringen uit de podcastserie Onweerstaanbare Offertes natuurlijk ook via je favoriete podcast app beluisteren.

Win het e-book Onweerstaanbaar goede offertes!

Geef een review op Apple podcasts, Spotify of SoundCloud en maak kans op een gratis exemplaar van het e-book Onweerstaanbaar goede offertes. Suggesties voor onderwerpen of wil je een keer onze gast zijn? Graag! Laat een reactie achter of neem contact met ons op.

 

 

Ja, ik wil meer weten over de offerteservice:

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.