Blogcoaching op maat: Bloggen for Business

Bloggen: de resultaten liegen er niet om!

Wist je dat bedrijven die een blog bijhouden maar liefst 55% meer websitebezoekers hebben? Maar er zijn nog zo veel meer voordelen. Een blog is een betaalbaar, breed inzetbaar, duurzaam instrument waarmee je vertrouwen creëert, nieuwe klanten trekt, vaste klanten bindt en jij je omzet ziet stijgen. Maar we zijn er nog niet. Wie regelmatig blogs publiceert heeft altijd invulling voor zijn social media, e-mailmarketing of nieuwsbrieven. Bloggen vereist wel veel tijd, passie, inspiratie en geduld. Daarnaast is het de kunst om zo te schrijven dat je doelgroep zich erin herkent, zich aangesproken voelt en ze de inhoud van je blog als nuttig ervaren.

Blogcoaching is af en toe echt een must, zelfs voor ons!

Het mag best gezegd worden: als je ondernemer heb je het druk. Door de dagelijkse beslommeringen is het af en toe dan ook moeilijk om bepaalde taken met dezelfde passie en discipline uit te voeren. Neem het bloggen, je vindt het leuk om te doen, maar de laatste tijd gebeurt het meestal op de automatische piloot. Begrijpelijk, maar je loopt daarmee het risico dat lezers (klanten) je blogs niet langer lezen of zich uitschrijven van je mailinglijst. Gevolg? Een gemiste kans, waardoor je meer of nieuwe omzet mis loopt. Het goede nieuws is dat je dit vrij eenvoudig en snel kunt oplossen!

Blogcoaching voor 3 tot 6 maanden

Aan de hand van een intake bepalen we samen welke onderdelen we gaan aanpakken. Gedurende 3 tot 6 maanden (dat bepaal je zelf) werken we aan deze punten via oefeningen en blogs waarop je uitgebreide feedback ontvangt. En weet je? Door de concrete feedback en tips krijgt je motivatie een flinke oppepper en ben je weer volledig gefocust. Je blogs lezen lekker vlot en je (toekomstige) klanten worden weer getriggerd. Je blog levert eindelijk weer conversie! En dat willen we toch allemaal?

De kracht van Bloggen for Business

Je wordt begeleid door een coach die zelf ondernemer is en die dus midden in de wereld van ondernemers staat. Dat praat toch net even gemakkelijker dan bijvoorbeeld met een docent van een groot opleidingsinstituut die niet of nauwelijks raakvlakken met ondernemen van vandaag de dag heeft.

Strippenkaart

Wil je af en toe eens wat feedback? Vraag dan onze strippenkaart aan. Gedurende 18 maanden (1,5 jaar) kun je 10x 1 blog laten redigeren. Er is ook een strippenkaart voor 5 blogs. We zorgen voor structuur, geven je tekstsuggesties en advies. Ook handig als een soort ‘onderhoud’ na de blogcoaching. Kom je er niet wat het beste voor jou is? Gewoon even bellen of mailen!

Hoe ervaren ondernemers de Bloggen for Business coaching

Lees hoe Marielle, colorcoach en eigenaar van Ziazan de coaching heeft ervaren.