blogcoaching en/of feedback

Meer focus, meer plezier, meer resultaten

Blogcoaching: haal meer uit jezelf & je blog

De één is op zoek naar een oppepper terwijl een ander publicatieangst wil overwinnen. We helpen iedereen. Ben je de drive kwijt en blog je maar wat op de automatische piloot? Breekt jou het zweet uit bij het idee van schrijven, laat staan publiceren? Sta je open voor opbouwende feedback en oprechte adviezen? Dan zit je goed.

blogcoaching op maat 

We bespreken je leervragen en bepalen samen welke onderdelen we gaan aanpakken. Gedurende de coaching (de duur bepaal je zelf) werken we aan deze punten via oefeningen en het schrijven van blogs waarop je uitgebreide feedback ontvangt. Bovendien zijn we er voor je als je eens een keertje vastloopt. Zelfs in het weekend. En weet je? Door de concrete feedback, tips en oefeningen, krijgt je motivatie een lekkere oppepper en je zelfvertrouwen een flinke boost. Dat merken (potentiële) klanten ook. Je krijgt meer offerte-aanvragen, contact- en connectieverzoeken. Je groeit en wordt steeds vaker gezien als een expert en een betrouwbare partner. Dat willen we toch allemaal? Leg ons jouw leervragen voor en dan maken we je graag een vrijblijvend voorstel!

Marielle, Transformatiecoach voor transgender vrouwen:
Gabriëlle heeft mijn blogs absoluut naar een hoger niveau getild. Ook heel prettig: altijd vlotte reacties op mijn vragen, zelfs in het weekend als het nodig was. Dat is geweldig, want soms zit je net in een goede ‘flow’. Haar feedback en tips maakten echt het verschil. Mijn blogs zijn nu prettiger leesbaar en worden meer gewaardeerd. Ik kan het iedereen aanraden en heb dat dan ook al diverse keren gedaan!
 

blogfeedback

Geen zin in een traject of twijfel je af en toe om een bepaald blog te publiceren? Maak dan gebruik van onze blogfeedback voor 5 of 10 door jou geschreven blogs. We optimaliseren je blog voor zoekmachines, kijken naar de structuur, geven feedback op de titel en inleiding en daar waar nodig tekstsuggesties. Uiterlijk binnen drie werkdagen heb je de feedback binnen en als het eens sneller moet, is dat ook geen probleem. Blogfeedback geeft je waardevolle inzichten waarmee je afrekent met oude patronen. Je gaat gegarandeerd beter bloggen. En omdat we niet allemaal wekelijks – en sommigen zelfs dagelijks – bloggen, kun je de blogs gedurende 1 tot 1,5 jaar aan ons voorleggen. Flexibel toch?

bloggen: for serious business

Een blog is geen reclameblok, maar geeft antwoord op de (onbewuste) vragen van je doelgroep. Een goed geschreven blog heeft waarde.

Wie regelmatig en consistent kwaliteitsblogs publiceert:

  • wordt beter gevonden (blogs blijven jarenlang vindbaar!)
  • gezien als een expert en een betrouwbare partner
  • krijgt meer contactverzoeken, offerte aanvragen en ja zelfs opdrachten en orders

Ik wil meer informatie over blogcoaching of blogfeedback

9 + 5 =

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.