blogcoaching

Blogcoaching houdt je scherp en verbetert de resultaten.

Blogcoaching: haal meer uit jezelf & je blog

Het mag best gezegd worden: als ondernemer heb je het druk. Door de dagelijkse beslommeringen is het af en toe moeilijk om bepaalde taken met passie en discipline uit te voeren. Neem nu het bloggen, je vindt het leuk om te doen, maar de laatste tijd gebeurt het meestal op de automatische piloot. Begrijpelijk, maar je loopt daarmee het risico dat lezers (klanten) je blogs niet langer lezen of zich uitschrijven van je mailinglijst. Gevolg? Een gemiste kans waardoor je ook nog eens meer of nieuwe omzet misloopt. Het goede nieuws is dat je dit vrij eenvoudig en snel kunt oplossen!

blogcoaching op maat 

Voor de één is het een oppepper terwijl een ander publicatieangst ondervindt. We helpen iedereen. Aan de hand van een intake bepalen we samen welke onderdelen we gaan aanpakken. Gedurende 3 tot 6 maanden (dat bepaal je zelf) werken we aan deze punten via oefeningen en het schrijven van blogs waarop je uitgebreide feedback ontvangt. Bovendien zijn we er voor je als je eens een keertje vastloopt. Oók in het weekend. En weet je? Door de concrete feedback en tips krijgt je motivatie een flinke oppepper en ben je weer volledig gefocust. Je blogs lezen lekker vlot en je (toekomstige) klanten worden weer getriggerd. Je blogs leveren eindelijk weer wat op! En dat willen we toch allemaal?

PS: ontdek hoe Marielle onze blogcoaching heeft ervaren.

blogfeedback

Geen zin in een traject of twijfel je om een bepaald blog te publiceren? Maak dan gebruik van onze strippenkaart voor 5 of 10 x feedback op de door jou geschreven blogs. We optimaliseren je blog voor zoekmachines, kijken naar de structuur, beoordelen of de titel en inleiding uitnodigend zijn en geven daar waar nodig tekstsuggesties. Uiterlijk binnen drie werkdagen heb je de feedback binnen en als het eens sneller moet, is dat ook geen probleem. Blogfeedback geeft je waardevolle inzichten waarmee je afrekent met oude patronen. Je gaat gegarandeerd beter bloggen. En omdat we niet allemaal wekelijks – en sommigen zelfs dagelijks – bloggen, is de strippenkaart 1 tot 1,5 jaar geldig.  

bloggen: serious business

Een blog is geen commercial, maar geeft antwoord op de (onbewuste) vragen van je doelgroep. Een goed geschreven blog heeft waarde.

Wie regelmatig en consistent kwaliteitsblogs publiceert:

  • wordt beter gevonden
  • gezien als een expert en betrouwbare partner
  • krijgt meer contactverzoeken, offerte aanvragen en ja zelfs opdrachten en orders 

Meer weten over onze blogcoaching of blogfeedback? Vul hieronder je gegevens in, dan informeren we je over de mogelijkheden en tarieven. 

Ja, ik wil mijn blogvaardigheden versterken:

4 + 13 =

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.