waarover bloggen?

 

Het overkomt iedereen weleens, je loopt vast. Heb jij nu zo’n moment? Gelukkig kunnen we je een heel eind op weg helpen met ons (gratis)

overzicht met 30 mogelijke blogonderwerpen.

Scroll naar beneden en vraag ‘m direct aan of laat je verder inspireren en ontdek hoe wij je nog meer kunnen helpen. 

1-op-1 blogcoaching

Aan de hand van een intake bepalen we samen welke onderdelen we gaan aanpakken. Gedurende de coaching (de duur bepaal je zelf) werken we aan deze punten via oefeningen en het schrijven van blogs waarop je uitgebreide feedback ontvangt. Bovendien zijn we er voor je als je eens een keertje vastloopt. Zelfs in het weekend. En weet je? Door de concrete feedback, tips en oefeningen, krijgt je motivatie een lekkere oppepper en je zelfvertrouwen een flinke boost. Dat merken (potentiële) klanten ook. Je krijgt meer offerte-aanvragen, contact- en connectieverzoeken. Je groeit en wordt steeds vaker gezien als een expert en een betrouwbare partner. Dat willen we toch allemaal? Leg ons jouw leervragen voor en dan maken we je graag een vrijblijvend voorstel!

blogfeedback

Geen zin in een traject of twijfel je om een bepaald blog te publiceren? Maak dan gebruik van onze strippenkaart voor 5 of 10 x feedback op een door jou geschreven blog. We optimaliseren je blog voor zoekmachines, kijken naar de structuur, beoordelen of de titel en inleiding uitnodigend zijn en geven daar waar nodig tekstsuggesties. Uiterlijk binnen drie werkdagen heb je de feedback binnen en als het eens sneller moet is dat ook geen probleem. Blogfeedback geeft je waardevolle inzichten waarmee je afrekent met oude patronen. Je gaat gegarandeerd beter bloggen. En omdat we niet allemaal wekelijks – en sommigen zelfs dagelijks – bloggen, is de strippenkaart 1 tot 1,5 jaar geldig, wel zo flexibel, toch?  

bloggen: for serious business

Bloggen is geen commercial, maar geeft antwoord op de (onbewuste) vragen van je doelgroep. Een goed geschreven blog heeft waarde. Wie regelmatig en consistent kwaliteitsblogs publiceert, wordt beter gevonden, gezien als een expert en betrouwbare partner. Kortom: wie blogt krijgt business, serious business. 

Ja, stuur mij het gratis overzicht met 30 blogonderwerpen:

6 + 15 =

Ik wil meer weten over jullie blogdiensten:

14 + 11 =

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven, we gebruiken de door jouw verstrekte gegevens conform de AVG. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.