Contentabonnementen leveren altijd winst op

Contentabonnementen speciaal voor ondernemers

Contentabonnementen bieden ondernemers een hoop voordelen. Het geeft je de rust en de ruimte om je vak uit te oefenen, terwijl je klanten op de hoogte blijven en zich betrokken voelen met jou en je bedrijf. We halen een last van je schouders via eenvoudige en betaalbare contentabonnementen. We nemen bijvoorbeeld bepaalde taken van social media van je over, verzorgen je nieuwsbrieven of schrijven je blogs. En nu komt het mooiste. We zien bijna altijd dat een ‘gedeelde last’ motiveert en inspireert. Wedden dat als jij de boel overziet je misschien zelf weer eens een blog wil schrijven?

Samen zorgen we ervoor dat de manier van communiceren overal hetzelfde is.  Daarmee creëren we vertrouwen en krijg jij:
> offerte aanvragen
> contactverzoeken
> opdrachten
> orders
> inschrijvingen (training)
> aanmeldingen (nieuwsbrief)
> reserveringen (horeca)

Wees slim en besteed sommige zaken gewoon uit

Hieronder zie je onze meest gebruikte contentabonnementen: een blogabonnement, nieuwsbriefabonnement, social media abonnement en een website abonnement. Je kunt ook contentabonnementen combineren. Neem contact op dan kijken we samen wat het beste en voordeligste voor je is.

Hulp, maar dan alleen als jij het nodig hebt

Wanneer je alleen af en toe onze hulp wilt inschakelen kan dat natuurlijk ook. Zo kunnen we je jouw Linkedin profiel optimaliseren, een zakelijke facebookpagina voor je maken, een blogartikel redigeren of je mailing of nieuwsbrief nakijken en aanscherpen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en tarieven!

BLOGABONNEMENT

Wist je dat bedrijven met een actief blog maar liefst 55% meer websitebezoekers hebben? Maar er zijn nog zo veel meer voordelen. Een blog is een betaalbaar, breed inzetbaar, duurzaam instrument waarmee je aan vertrouwen wint, nieuwe klanten trekt, vaste klanten bindt en jij je omzet ziet stijgen. Wie regelmatig blogs publiceert heeft bovendien altijd invulling voor zijn social media en nieuwsbrieven. Maar bloggen vereist ook veel tijd, passie, inspiratie en geduld. Daarnaast is het de kunst om zo te schrijven dat je doelgroep zich erin herkent, zich aangesproken voelt en de inhoud van je blog als nuttig ervaart. En daar helpen wij je bij!

We schrijven blogartikelen voor allerlei ondernemers in uiteenlopende branches. Je ontvangt vlotte en op de doelgroep afgestemde blogartikelen waarvan we de onderwerpen samen bepalen. We spreken af hoeveel blogs je per maand wilt ontvangen. Je krijgt de blogartikelen vervolgens geoptimaliseerd (SEO) kant-en-klaar aangeleverd, eventueel met afbeelding. We kunnen, als je dat wilt, de blogs ook in je content management systeem plaatsen.

NIEUWSBRIEFABONNEMENT

Als ondernemer weet je dat je hard moet werken om je klantenbestand uit te breiden. E-mailmarketing ofwel het versturen van nieuwsbrieven en mailings is een handige en betaalbare manier waarmee je jouw bedrijf, product, dienst of expertise onder de aandacht brengt. Bij nieuwe en bestaande klanten. Trouwens, maar liefst 70% van de Nederlanders koopt iets of vraagt informatie op naar aanleiding van een mailing! Die kans laat je toch niet aan je voorbij gaan?

We helpen je graag bij je e-mailmarketing via het vullen, vormgeven en verzenden van nieuwsbrieven of mailings. We schrijven artikelen en zorgen voor triggerende titels, krachtige call to actions en nieuwsgierigmakende onderwerpregels. Bovendien brengen we de nieuwsbrieven regelmatig onder de aandacht binnen ons eigen netwerk. Wie met ons een samenwerking aangaat, krijgt er een netwerk bij. Mooi meegenomen toch?

SOCIAL MEDIA ABONNEMENT

Je hoeft geen marketeer te zijn om te weten wat social media voor je bedrijf kan betekenen. Social media zoals Facebook, Twitter, Linkedin en YouTube zijn niet meer weg te denken en aantoonbaar succesvol, óók voor (kleine) ondernemers. Maar social media onderhouden kost veel tijd. En als je niet zo’n schrijver bent, kan het onderhouden ervan knap lastig worden.

Steeds meer ondernemers besluiten daarom om (een gedeelte van) social media uit te besteden. Ze hebben geen zin in al die extra taken, geen tijd of het ontbreekt ze aan voldoende kennis en inspiratie. Herken je jezelf hierin? Dan is een social media abonnement echt iets voor jou. Samen kijken we wie en wat je wilt bereiken en op welke manier we dat het beste kunnen invullen. We leggen de berichten (posts) aan je voor of plaatsen ze direct in bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Linkedin. Er zal echter nooit iets zonder jouw goedkeuring geplaatst worden. Het draait tenslotte om jouw bedrijf. We zijn zelf ook ondernemer, dus begrijpen best dat je de regie zoveel mogelijk in eigen hand wilt houden.

WEBSITE ABONNEMENT

Wil je resultaat met je website? Alléén een actuele en dynamische website levert je wat op. Het regelmatig plaatsen van nieuwe teksten, afbeeldingen, blogartikelen en nieuwsberichten draagt bij aan de conversie en de vindbaarheid van je website. Natuurlijk kan je dit zelf doen. Maar als wij het voor je verzorgen, ben je in elk geval zeker van zoekmachinevriendelijke webteksten, geoptimaliseerde en conversieverhogende zoekresultaten en afbeeldingen. We letten op dat de teksten consistent zijn en controleren of alle links werken. Dit kan per halfjaar of per jaar. Veel van onze klanten kiezen voor een jaarlijkse update. Gedurende het jaar, verzamelen ze de wijzigingen die we dan bespreken waarna we de website nalopen en updaten. Als je wilt, plaatsen we de nieuwe teksten, afbeeldingen en meta data direct in je content management systeem. Kies voor continuïteit en behoud het vertrouwen van je klanten!