Gratis downloads

Hier vind je handige checklists en stappenplannen waarmee je je content en andere vormen van (marketing)communicatie versterkt en perfectioneert. Gewoon gratis, zonder verplichtingen. Klik op de rechter button en/of lees de bijbehorende artikelen.

Heb je vragen of verzoeken? Laat het ons weten.

Maak een klantprofiel in 10 stappen

Het maken van een uitgebreid klantprofiel helpt je om je doelgroep beter te begrijpen. Je krijgt inzicht in hun handelen en in de emoties die ermee gepaard gaan. Je weet wat hen bezig houdt, zowel zakelijk als privé. Je leert meer over hun interesses en eigenschappen. Het bepalen en afbakenen van je doelgroep is een belangrijke voorwaarde voor een succesvol marketingbeleid. Het zorgt ervoor dat je gericht communiceert en je doelen sneller bereikt.

De content en communicatie checklist

Voorbeeld: je hebt besloten te stoppen met dienst A of je biedt hem nog wel aan maar in een gewijzigde vorm. Probeer je eens in te denken waar je dat allemaal zou moeten aanpassen. Je website, social media, misschien een (online) brochure of whitepaper? Wij hebben iets voor je dat je bij dit proces helpt: de content & communicatie checklist. Deze lijst helpt je bij het verwerken van veranderingen. Denk aan: het aanpassen of verwijderen van teksten, prijzen, hyperlinks enz. op de verschillende kanalen waarop je (al dan niet) aanwezig bent of gaat zijn.