Goede offertes maken met ‘Onweerstaanbaar goede offertes’, hét handboek voor ondernemers en professionals

Goede offertes is pure noodzaak tegenwoordig

Het handboek Onweerstaanbaar goede offertes in de vorm van een waaier, geeft je praktische handvaten waarmee je je aanbod beter en overtuigender verwoordt. Wie de toegevoegde waarde van zijn aanbod en zichzelf goed weet uit te drukken, krijgt meer vertrouwen van de klant dan wanneer je slechts een prijsopgave stuurt en met kortingen strooit. Auteur Gabriëlle de Sain: “Natuurlijk gaat het om meer dan een heldere en overtuigende offerte. Alle stappen zijn in dit handboek omschreven en aangevuld met praktische tips en voorbeelden. Voor wie meer de diepte in wil is er de offertescan. We analyseren een offerte en geven uitgebreide feedback en tekstsuggesties. Zo krijg je inzicht in je sterke kanten, ken je de valkuilen en weet je hoe en waar je kunt verbeteren en onderscheiden van de concurrentie.”

Goede offertes maken? Dan is dit handboek eigenlijk gewoon een must

Ondernemers, professionals, freelancers – dit handboek is een must voor iedereen die regelmatig offertes maakt. Handig, slim, makkelijk om mee te nemen en keer op keer te gebruiken om jezelf ervan te verzekeren dat je offerte onweerstaanbaar goed de deur uit gaat.

Goede offertes maken – reacties van lezers/gebruikers:

  • “Het handboek Onweerstaanbaar goede offertes van Gabriëlle de Sain is een welkome aanvulling voor (zelfstandig) ondernemers die regelmatig offertes maken en worstelen met kwesties als ‘hoe verkoop ik mijn dienst/product zonder arrogant over te komen’. Het is praktisch geschreven en geeft stapsgewijs de structuur en minimale vereisten van offertes aan. Goed om bij iedere offerte te gebruiken. Buro Henck wijst regelmatig haar klanten op dit handboek. Puur omdat het inzicht geeft en ondernemers daadwerkelijk helpt meer opdrachten of orders binnen te halen.” – Helene Heckens, Buro Henck.
  • “Bedankt voor de offertewaaier, die ligt nu naast mijn laptop. Super handig!” – Rianne van der Steen, modevormgever voor krachtige vrouwen.
  • “Overzichtelijke tips, praktische vorm (waaier). Dit ligt standaard naast mijn beeldscherm.” – Lubert Priems, journalist en presentator.
  • “Een uitgeschreven stappenplan en extra handige tips over leesbaarheid en taalgebruik. Hier ben ik heel blij mee!” – Esmé Senden, Grafisch vormgever, DTP & Designer.

 

Bestel ‘m vandaag nog: