De 3 beste juridische tips bij het uitbrengen van offertes

In deze aflevering gaan we het hebben over de juridische kanten van offertes.

Saai?

Hell no!

Want met een paar simpele handelingen voorkom je een hoop gedonder en hoef je nergens over wakker te liggen, tenminste niet over je offertes …

We praten met René van der Horst, eigenaar van Eenvoudigrecht.nl. Hij weet écht alles van juridische documenten en hij geeft ons de 3 belangrijkste juridische tips voor offertes. Bovendien geeft hij nog uitleg (soort bonustip) als je als beginnende ondernemer de algemene voorwaarden van een concullega wil kopiëren en voor je eigen bedrijf wilt gaan gebruiken.

Genoeg redenen om te blijven luisteren, óók omdat ik aan het einde van deze podcast vertel hoe je een exemplaar van ons volledig herziene e-book Onweerstaanbaar goede offertes kunt winnen!

 

Podcast Onweerstaanbare Offertes!

Suggesties voor onderwerpen of wil je een keer onze gast zijn? Graag! Laat een reactie achter of neem contact met ons op. PS geef een review op Apple podcasts, Spotify of SoundCloud en maak kans op een gratis exemplaar van het volledig herziene e-book Onweerstaanbaar goede offertes.

 

 

Ja, ik wil meer weten over de offerteservice:

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.