Kerstinhakers maken

Wie slim is begint al vroeg met het voorbereiden van zijn kerstinhakers. In de zomer bijvoorbeeld. Dat hoeft echt niet moeilijk te zijn. Vaak zijn we onze eigen vijand en lopen we vast omdat we super origineel willen zijn. Natuurlijk werken humor en zelfspot (daar ben ik ook niet vies van), maar wees nooit kleinerend naar een ander. Zoiets werkt averechts en doet afbreuk aan je imago, product of dienst. Ga met een glimlach brainstormen en zet je creatieve hersenhelft aan het werk! Houd het dus vooral positief en je inhaker zal goed ontvangen worden.

Bruggetje tussen kerst en je product of dienst

Selecteer je Christmasselectie op Spotify en probeer eens wat bruggetjes te maken met je product of dienst. Het kan zo maar zijn dat jouw kerstinhaker spot on wordt!

En verder

Onthoud dat het succes van je inhaker altijd afhankelijk is van meerdere factoren. Algoritmes of groter/belangrijker nieuws dat op het moment van kerstinhaker social media beheerst. En verder geldt voor inhakers hetzelfde als content creation in het algemeen: het is duursport.

Inspiratie

Vastgelopen? Hieronder wat inspiratie:

 

 

kerstinhakers

kerstinhaker

Meer inspiratie nodig? Vraag naar onze gratis inhaakkalender:

10 + 14 =

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven, we gebruiken de door jouw verstrekte gegevens alleen i.v.m. inhaakkalender. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.