linkedin pro(f)

Met een sterk profiel trek je meer én de juiste mensen aan. 

linkedin: de feiten

LinkedIn is niet zomaar een social media platform. Voor veel ondernemers is het inmiddels een onmisbare business tool geworden. Zonder professioneel profiel loop je dan ook heel wat mis. Kijk maar:

 • Aantal gebruikers wereldwijd: 1 miljard.
 • Aantal gebruikers Nederland: ruim 10 miljoen.
 • Dat is de totale Nederlandse beroepsbevolking (lees: potentiële klanten, werknemers en/of partners).
 • Het aantal Nederlands die dagelijks op LinkedIn actief zijn is met 6% gestegen.
 • Nederland staat al jaren hoog in de top van ‘most engaged Linkedin countries’. Dat betekent dat we, zeker in vergelijking met andere (Europese) landen, koploper en heel actief op LinkedIn zijn. We delen, reageren en vinden updates en blogs interessant.
 • Tot slot: van alle leads die via social media binnenkomen is meer dan driekwart afkomstig van LinkedIn.
  (Bronnen: LinkedIn, Coosto, Marketingfacts, Newcom Social Media Onderzoek)

LinkedIn Pro(f): trek meer en de juiste mensen aan

Het is dus cruciaal dat je profiel gevonden en bekeken wordt. Op internet worden we overspoeld met informatie en tips. Wat zeg ik? Ook wij dragen graag een aardig steentje bij … Maar ja, waar begin je? Moet je alle tips dan maar overnemen of is dat juist weer te veel? Hoe zorg je dat gevonden wordt en dan die samenvatting! Je weet dat het een belangrijk onderdeel is, maar hoe prijs je jezelf aan? Voor je het weet, denken mensen dat je arrogant bent.

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Integendeel, we helpen bijna dagelijks ondernemers en (freelance) professionals met het optimaliseren van hun LinkedIn profiel en … met succes!

linkedin pro(f): een optimaal profiel + foto

Laat ons je profiel optimaliseren en voorzien van professionele, uitnodigende teksten waarin belangrijke zoekwoorden subtiel verwerkt zijn. We zorgen ervoor dat het profiel perfect aansluit zowel bij de LinkedIn succesvoorwaarden als bij jouw persoonlijke doelen. 

Onze LinkedIn optimalisatie helpt je bij het realiseren van je ambities:

 • je wordt beter gevonden en door de juiste mensen
 • je krijgt meer bezoekers (potentiële klanten) op je profiel
 • je ontvangt vaker connectieverzoeken
 • je vergroot je professionele netwerk
 • extra: meer bezoekers op je website

Om het helemaal af te maken, mag je in de studio’s van PhotoSessions een nieuwe profielfoto laten maken. Zodra we je aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op om je profiel en wensen door te nemen. Daarna gaan wij aan de slag en kun jij ondertussen een afspraak regelen voor je mini-fotoshoot.

Meer lezen over hoe linkedin pro(f) in zijn werk gaat?

Lees dan het interview dat we aan AVDB (Alles voor die baan) gaven.

Ik wil eerst meer weten:

14 + 13 =

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.