Meer klanten met Linkedin door een perfect Linkedin profiel (speciaal voor ondernemers)

Meer klanten met Linkedin

Meer klanten met LinkedIn

Meer klanten met Linkedin

Ben jij ondernemer en wil je meer klanten met LinkedIn? Lees dan verder en ontdek hoe je met een optimaal LinkedIn profiel je kansen substantieel vergroot!

Waarom je als ondernemer niet zonder LinkedIn kunt: de feiten

Volgens mij weet je dat best, toch? Stel jezelf maar eens de vraag: wat als ik geen LinkedIn profiel zou hebben? Precies. Je loopt dan alleen al in Nederland ruim 7 miljoen mensen (lees: potentiële klanten en/of partners) mis.  Maar liefst 74,5 procent van de totale Nederlandse beroepsbevolking heeft dus een LinkedIn profiel. Nederland staat bovendien al jaren hoog in de top van ‘most engaged LinkedIn countries’. Dat betekent dat we,  zeker in vergelijking met andere (Europese) landen, heel actief op LinkedIn zijn. We delen, vinden updates en/of blogs interessant. Nog een interessant feit: van alle leads die via social media binnenkomen zijn maar liefst 81% afkomstig van LinkedIn. (Bronnen: LinkedIn, Marketingfacts, Nationaal Social Media Onderzoek, metingen over 2018).

Hoe maak je een perfect LinkedIn profiel?

Ga maar eens googelen. Je wordt overspoeld met informatie en tips. Maar ja, waar begin je? Moet je alles overnemen of is dat juist weer te veel? Hoe zorg je dat gevonden wordt? En dan die samenvatting! Je weet dat het een belangrijk onderdeel is, maar hoe prijs je jezelf aan? Voor je het weet denken mensen dat je arrogant bent. Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Integendeel, we helpen heel veel professionals met het verbeteren van hun LinkedIn profiel.

Meer klanten met LinkedIn? Laat je LinkedIn profiel dan snel en doeltreffend door ons upgraden

>> Je wordt beter gevonden door de juiste mensen.
>> Je krijgt meer bezoekers (potentiële klanten) op je profiel.
>> Je ontvangt vaker connectieverzoeken.
>> Meer mensen accepteren jouw uitnodiging.
>> Extraatje: meer bezoekers op je website.

Meer klanten met Linkedin

LinkedIn PRO(f) | Een optimaal profiel + professionele profielfoto voor slechts € 135,- (exclusief btw)

Je profiel wordt geoptimaliseerd en voorzien van professionele, uitnodigende teksten waarin belangrijke zoekwoorden subtiel verwerkt zijn. We zorgen ervoor dat het profiel perfect aansluit zowel bij de LinkedIn succesvoorwaarden als bij jouw persoonlijkheid en je bedrijf. Hierdoor vergroot je je kansen aanzienlijk. Om het helemaal af te maken, wordt er in de studio’s van PhotoSessions een nieuwe profielfoto gemaakt.  Zodra we je aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op om je profiel en wensen door te nemen. Daarna gaan we aan de slag en kun jij ondertussen een afspraak regelen voor je mini-fotoshoot!

        Dus, waar wacht je nog op?