Meer klanten met Linkedin door een perfect Linkedin profiel (speciaal voor ondernemers)

Meer klanten met Linkedin

Meer klanten met Linkedin

Ben jij ondernemer en wil je meer klanten met Linkedin? Lees dan verder en ontdek hoe je met een optimaal Linkedin profiel je kansen substantieel vergroot!

Waarom je als ondernemer niet zonder Linkedin kunt

Volgens mij weet je dat best, toch? Stel jezelf maar eens de vraag: wat als ik geen Linkedin profiel zou hebben? Precies, je loopt dan alleen al in Nederland ruim 6 miljoen mensen (lees: potentiële klanten en/of partners) mis. Nederland staat al jaren in de top 3 van ‘most engaged Linkedin countries’. Dat betekent dat we Linkedin als een betrouwbaar kanaal zien en veelvuldig gebruiken. Denk je eens in … 6 miljoen. Wereldwijd zijn het er trouwens 467 miljoen!

Hoe maak je een perfect Linkedin profiel?

Ga maar eens googelen. Je wordt overspoeld met informatie en tips. Maar ja, waar begin je? Moet je alles overnemen of is dat juist weer te veel? Hoe zorg je dat gevonden wordt? En dan die samenvatting! Je weet dat het een belangrijk onderdeel is, maar hoe prijs je jezelf aan? Voor je het weet denken mensen dat je arrogant bent. Je bent niet de enige die hiermee worstelt hoor.

Meer klanten met Linkedin? Laat je Linkedin profiel snel en doeltreffend upgraden

>> Je wordt beter gevonden door de juiste mensen.
>> Je krijgt meer bezoekers (potentiële klanten) op je profiel.
>> Je ontvangt vaker connectieverzoeken.
>> Meer mensen accepteren jouw uitnodiging.
>> Extraatje: meer bezoekers op je website.

Meer klanten met Linkedin

Linkedin PRO(f) | Een optimaal profiel + professionele profielfoto voor slechts € 125,- (exclusief btw)

Je profiel wordt geoptimaliseerd en voorzien van professionele, uitnodigende teksten waarin belangrijke zoekwoorden subtiel verwerkt zijn. We zorgen ervoor dat het profiel perfect aansluit zowel bij de Linkedin succesvoorwaarden als bij jouw persoonlijkheid en bedrijf. Hierdoor vergroot je je kansen aanzienlijk. Om het helemaal af te maken, wordt er een nieuwe profielfoto gemaakt. In de studio’s van PhotoSessions is Milou expert in het maken van mooie, professionele profielfoto’s. Na je aanvraag nemen we telefonisch contact met je op om je profiel en wensen door te nemen. Daarna gaan we aan de slag en kun jij ondertussen een afspraak regelen voor je mini-fotoshoot!

        Dus, waar wacht je nog op?