De perfecte offerte maken, hoe dan?

Heb jij je ooit afgevraagd waarom je sommige producten koopt en andere juist laat liggen? Ons brein zit soms raar in elkaar. Stel je kon in het brein van je klanten kijken, hoe zouden je offertes er dan uit zien?

Offertes maken met powerwoorden

Sommige woorden zetten ons brein in gang, óók bij het nemen van beslissingen. Dat zijn geen gewone woorden, maar heel specifieke. Powerwoorden noemen we die. Ze zijn magisch zou ik bijna zeggen en overtuigen ons brein zonder dat we het beseffen. In deze podcast ontdek je welke woorden iets met ons brein doen. Wat maken ze los en hoe kun je dat inzetten bij het maken van je offertes? PS: download ook de gratis lijst met 200 powerwoorden. Let op: beschouw deze woorden niet als een trucje, gebruik ze alleen wanneer je het ook kan waarmaken!

Laat ons weten wat je van deze podcast vond!

Geef een review op Apple podcasts, Spotify of SoundCloud en maak kans op een gratis exemplaar van het e-book Onweerstaanbaar goede offertes. Suggesties voor onderwerpen of wil je een keer onze gast zijn? Graag! Laat een reactie achter of neem contact met ons op.

 

 

Ja, stuur mij het overzicht met powerwoorden:

1 + 15 =

 

Ja, ik wil meer weten over de offerteservice:

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.