Offertes maken & vormgeving

Vormgeving in offertes wordt nog vaak onderschat. Waarom wel aandacht voor de vormgeving van je website en niet van je offertes? En als je weet dat wij mensen voor 95% ons keuzes maken via het onderbewuste deel van ons brein … Je zou wel gek moeten zijn om geen aandacht te besteden aan de vormgeving van je offertes. Uit neuromarketingonderzoeken blijkt dat we er nu eenmaal gevoelig voor zijn. Dus ja, het oog wil ook wat. Zo blijkt dat we het bijvoorbeeld fijn vinden om naar afbeeldingen van succesvolle mensen te kijken. Ook is de sfeer waarin we iets zien heel belangrijk. Al deze kennis ligt voor het oprapen en kan prima worden toegepast bij het maken van je offertes. Met deze kennis maak je werk van een aantrekkelijke cover of zet je afbeeldingen, video’s, infographics, fonts en kleuren optimaal in.

Knippen, plakken, wel of geen nieuwe pagina … zucht!

Als je nu denkt dat je moet gaan zitten fröbelen of een grafische achtergrond nodig hebt, dan kan ik je geruststellen. Dennis Wiemer van Offorte vertelt je alles over zijn offerte tool waarmee je – geloof me, want ik gebruik het ook – super easy prachtige offertes maakt. Niks knullig, amateuristisch of tijdrovend gedoe, maar wel lekker snel uitnodigende en professionele offertes maken. Luister mee en ontdek wat vormgeving voor je offertes betekent en hoe je dat slim en efficiënt  aanpakt.

 

Win het e-book Onweerstaanbaar goede offertes!

Geef een review op Apple podcasts, Spotify of SoundCloud en maak kans op een gratis exemplaar van het e-book Onweerstaanbaar goede offertes. Suggesties voor onderwerpen of wil je een keer onze gast zijn? Graag! Laat een reactie achter of neem contact met ons op.

 

 

Ja, ik wil meer weten over de offerteservice:

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.