De Offertescan: voor zzp’ers en ondernemers in het kleinbedrijf

Met de offertescan verbeter je het succespercentage van je offertes

Bijna twee op de drie nieuwe bedrijven is een zelfstandig ondernemer (zzp’er). Wat betekent dat voor jou en je bedrijf? In elk geval meer kapers op de kust. Je concurrenten willen die opdracht net zo graag als jij. En ook zij ontwikkelen speciale acties om de verkoop te verhogen. Het is nu dus meer dan ooit belangrijk om je te onderscheiden. In je manier werken, in je communicatie én in je offertes.

Beschouw een offerte als het begin van alles

Het mogen maken van een offerte is een mooie kans om je bedrijf en jezelf te presenteren door middel van iets tastbaars. Het is ook de eerste stap naar een hopelijk duurzame klantrelatie. Dat laat je toch zeker niet je voorbijgaan? Wist je dat veel offertes in de prullenbak belanden omdat ze niet aansluiten bij de vraag en/of onduidelijk zijn? Opdrachtgevers/klanten beschouwen de kwaliteit van een offerte als een goede voorspeller van de kwaliteit van de dienstverlening of van een product.

Verbeter je offertes en maak ze onweerstaanbaar

Als je twijfelt of je wilt je offertes verbeteren, kies dan voor onze offertescan. We analyseren je offerte op cruciale punten en geven je uitgebreide, schriftelijke, feedback en tekstsuggesties. Zo krijg je inzicht in waar je sterke kanten liggen, wat je valkuilen zijn en hoe je je kunt verbeteren. Bovendien ontvang je het handboek ‘Onweerstaanbaar goede offertes’ zodat je telkens gefocust blijft. Met deze praktische handleiding (in de vorm van een waaier) maak je in 10 stappen onderscheidende, overtuigende offertes en verbeter je tegelijkertijd je verkoopproces. Handig, slim, makkelijk om mee te nemen en keer op keer te gebruiken om jezelf ervan te verzekeren dat je offertes onweerstaanbaar goed de deur uit gaan.

Hoe gaat een offertescan in zijn werk?

Ontdek hoe het werkt en wat je mag verwachten, lees ons blog De offertescan: wat is het en hoe werkt het?

Binnen 1 minuut meer omzet

Deze video gaat over Ellen en duurt (je raadt het al) nog geen minuut. Ellen is ZZP’er. Als loopbaancoach maakt ze regelmatig offertes en … met succes! Kijk maar: