offertescan

Haal meer uit je offertes met de offertescan en het e-boek Onweerstaanbaar goede offertes.

meer opdrachten of orders? 

Ja natuurlijk, graag! Maar als je weet dat bijna twee op de drie nieuwe bedrijven een (zelfstandig) ondernemer is, dan is de kans groot dat je concurrenten straks ook meedingen. Het is nu dus meer dan ooit belangrijk om je te onderscheiden. In je manier van werken, in je communicatie én in je offertes.

De feiten

  • Een derde van alle offertes belandt in de prullenbak omdat deze niet aansluiten bij de vraag of onduidelijk zijn.*
  • Met een vage offerte verdwijn je voorgoed van de radar van de klant, geen tweede kans dus.
  • Opdrachtgevers of klanten beschouwen de kwaliteit van een offerte als een goede voorspeller van de kwaliteit van de dienstverlening of van een product.*
  • De prijs is niet doorslaggevend. Betrouwbaarheid en oplossingen op maat worden steeds belangrijker. Dat is wat de klant onthoudt, niet de prijs.

(* Bron: Onderzoekbureau Inzicht i.o.v. Leene Communicatie)

De offertescan van Trigger Tekst

Met onze offertescan krijg je een objectief beeld van je offertes. Wij hebben maar één doel: jou helpen bij het optimaliseren van je offertes zodat je meer en betere opdrachten/orders in de wacht sleept. We analyseren we je offerte op cruciale punten en geven je uitgebreide, schriftelijke, feedback en tekstsuggesties.

Met de offertescan:

  • achterhaal je je sterke kanten en leer je ze precies goed te verwoorden
  • herken je je valkuilen
  • weet je hoe je je offertes duidelijker en overtuigender maakt

Je krijgt je eigen offerte terug met de aantekeningen plus je ontvangt een nieuwe versie waarin alle aanbevelingen verwerkt zijn. Bovendien sturen we je het e-book ‘Onweerstaanbaar goede offertes’. Zo blijf je altijd gefocust en maak je telkens onderscheidende, overtuigende offertes. Gebruik het als een checklist en je weet zeker dat je offertes onweerstaanbaar goed de deur uit gaan. 

maak je offertes onweerstaanbaar goed

Onderscheid je van de rest en vraag vandaag nog de offertescan aan. Een relatief kleine investering die zich bovendien snel terug betaalt. Lees ook de ervaring van Buro Henck.

PS: Voor een professionele uitstraling maken wij gebruik van de online offertetool van Offorte. Misschien ook iets voor jou? 

luister ook naar onze podcastserie

We zijn er trots op: de podcastserie Onweerstaanbare offertes! Het is een aanvulling op onze blogs over het maken van succesvolle offertes. Met tips op het gebied van content, stijl, vormgeving, neuromarketingtechnieken en andere elementen binnen het verkoopproces, ontdek je hoe je je offertes overtuigender en vooral ook onderscheidend maakt. In deze tijd een echte must. We zijn, zeker sinds corona, extra voorzichtig met uitgaven en overwegen alles kritischer dan ooit. Je onderscheiden als ondernemer is dus cruciaal, in je manier van werken, je communicatie én in je offertes.

Geregeld schuiven ondernemers aan die hun kennis en ervaring met verkoop en offertes delen. Zo praten we bijvoorbeeld over het nabellen van offertes en hoe je dat het beste aanpakt, maar we gaan het ook over vormgeving en verrassende verkooptechnieken hebben. De afleveringen duren ongeveer 10 tot 15 minuten, dus je krijgt kort en krachtig de belangrijkste ins- en outs.

Ik wil eerst meer weten:

12 + 15 =

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.