offertescan

Haal meer uit je offertes met de offertescan en het handboek Onweerstaanbaar goede offertes.

meer opdrachten of orders? 

Ja natuurlijk, graag! Maar als je weet dat bijna twee op de drie nieuwe bedrijven een (zelfstandig) ondernemer is, dan is de kans groot dat je concurrenten straks ook meedingen. Het is nu dus meer dan ooit belangrijk om je te onderscheiden. In je manier van werken, in je communicatie én in je offertes.

De feiten

  • Een derde van alle offertes belandt in de prullenbak omdat deze niet aansluiten bij de vraag of onduidelijk zijn.*
  • Met een vage offerte verdwijn je voorgoed van de radar van de klant, geen tweede kans dus.
  • Opdrachtgevers of klanten beschouwen de kwaliteit van een offerte als een goede voorspeller van de kwaliteit van de dienstverlening of van een product.*
  • De prijs is, ook straks, niet doorslaggevend. Betrouwbaarheid en oplossingen op maat worden steeds belangrijker.

(* Bron: Onderzoekbureau Inzicht i.o.v. Leene Communicatie)

De offertescan van Trigger Tekst

Reden genoeg om je offertes eens onder de loep te nemen. Met onze offertescan krijg je een objectief beeld. Wij hebben maar één doel: jou helpen bij het optimaliseren van je offerte(s) zodat je meer en betere opdrachten/orders in de wacht sleept. We analyseren we je offerte op cruciale punten en geven je uitgebreide, schriftelijke, feedback en tekstsuggesties.

Na de offertescan weet je:

  • wat je sterke kanten zijn
  • herken je valkuilen
  • hoe je je offertes duidelijker en overtuigender maakt

Je krijgt je eigen offerte terug met de aantekeningen plus een nieuwe versie waarin alle aanbevelingen verwerkt zijn. Bovendien ontvang je het handboek ‘Onweerstaanbaar goede offertes’ zodat je telkens gefocust blijft. Met deze praktische handleiding (in de vorm van een waaier) maak je in 10 stappen onderscheidende, overtuigende offertes en neem je tegelijkertijd je verkoopproces weer eens onder de loep. Handig, slim, makkelijk in gebruik en keer op keer te gebruiken om jezelf ervan te verzekeren dat je offertes onweerstaanbaar goed de deur uit gaan. 

maak je offertes onweerstaanbaar goed

Onderscheid je van de rest en vraag vandaag nog de offertescan aan. Een relatief kleine investering die zich bovendien snel terug betaalt. Lees ook de ervaring van Buro Henck.

PS: Voor een professionele uitstraling maken wij gebruik van de online offertetool van Offorte. Misschien ook iets voor jou?

 

Ik wil eerst meer weten/stuur me de (gratis) top 10 offertemissers:

6 + 14 =

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.