Onweerstaanbare offertes podcast

In de tien jaar dat Trigger Tekst nu bestaat, had ik nooit gedacht dat ik zou gaan podcasten. Het is – wat mij betreft – de meest verrassende contentvorm. Het is erg leuk om te doen en nog leuker om te zien dat je er weer een heel nieuwe groep ondernemers mee bereikt. De komende tijd komen er weer een hoop nieuwe afleveringen. Met of zonder gasten, maar altijd met praktische tips die je gelijk kunt toepassen.

Wie zit erachter?

Van nature zijn wij mensen nieuwsgierig en willen we weten wie er achter een bedrijf zit. We willen weten met wie te maken hebben. Daarom bekijken we een LinkedIn profiel en lezen we de Over ons-pagina op een website. Podcastluisteraars willen ook weten wie in hun oor klinkt. Daarom deze speciale aflevering.

In deze aflevering

Ik noemde het net al even, Trigger Tekst bestaat tien jaar. Ik heb vriendin en ondernemer, Helene Henckens (Buro Henck) gevraagd of ze me door deze aflevering heen wilde loodsen en dat wilde ze. Ontdek waarom/hoe ik begonnen ben, wat ik van het ondernemerschap vind, of ik crisisbestendig ben en waarom ik zo graag met ‘kleine ondernemers’ samenwerk. Kortom: leer me een beetje beter kennen en klik hieronder om dit gesprek te beluisteren. 

 

 

Laat ons weten wat je van deze podcast vond!

Geef een review op Apple podcasts, Spotify of SoundCloud en maak kans op een gratis exemplaar van het handboek Onweerstaanbare Offertes. Suggesties voor onderwerpen of wil je een keer onze gast zijn? Graag! Laat een reactie achter of neem contact met ons op.

 

Ja, ik wil meer weten over de offerteservice:

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.