Onze opdrachtgevers

wat zeggen opdrachtgevers over de samenwerking met trigger tekst

Ik werk al jaren samen met Trigger Tekst, hoofdzakelijk op het gebied van webcontent (website en salespagina's) en facebookmarketing. Perfecte afstemming van beeldmateriaal met daadkrachtige teksten die aanzetten tot de gewenste actie.

Daniëlle Teheux, SKILLS Coaching Academy

Gabriëlle heeft mijn blogs absoluut naar een hoger niveau getild. Ook heel prettig: altijd vlotte reacties op mijn vragen, zelfs in het weekend als het nodig was. Dat is geweldig, want soms zit je net in een goede 'flow'. Haar feedback en tips maakten echt het verschil. Mijn blogs zijn nu prettiger leesbaar en worden meer gewaardeerd. Ik kan het iedereen aanraden en heb dat dan ook al diverse keren gedaan!

Marielle Veerbeek, Colour Coach & Image Professional, Ziazan

Trigger Tekst heeft het onmiskenbare talent om zich daadwerkelijk in de klant te verplaatsen en laat je nadenken over vragen zoals voor wie doe je het en waarom. Gabriëlle's scherpe analytische, doch vooral empathische geest heeft ons bureau verder geholpen en op de kaart gezet. Zij maakt het verschil met tekst, woord en daad. Je kunt er van op aan. Meteen heb je een click en merk je hoe bijzonder zij is. Wij gaan met haar verder!

Bertus Brinkman, MatchMaat

Gabrielle is expert in haar vakgebied en dat merk je gelijk in het resultaat dat zij levert. Gabrielle denkt mee, geeft advies en helpt een betere kijk te hebben op eindresultaten. Ik zal haar daarom ook zeer zeker aanbevelen aan anderen die in dit vakgebied hulp nodig hebben.

Resh Ramsundersingh, Body Language Training Institute

Onze ervaringen met Trigger Tekst zijn ronduit positief. Naast het maken van advertorials en het optimaliseren van LinkedIn profielen, schreef Gabriëlle de teksten voor onze website(s). Bij een nieuwe vraag zullen we Trigger Tekst zeker weer benaderen.

Alice ten Kate, Co-Actief 1e lijns en Co-Actief Skills

Het handboek Onweerstaanbaar goede offertes is een welkome aanvulling voor (zelfstandig) ondernemers die regelmatig offertes maken en worstelen met kwesties als ‘hoe verkoop ik mijn dienst/product zonder arrogant over te komen’. Het is praktisch geschreven en geeft stapsgewijs de structuur en minimale vereisten van offertes aan. Buro Henck wijst regelmatig haar klanten op dit handboek omdat het inzicht geeft en daadwerkelijk helpt meer opdrachten of orders binnen te halen.

Helene Henckens, Bureau Henck

Ik heb al eerder met Trigger Tekst samengewerkt en dat beviel zo goed dat ik hen ook voor de teksten van mijn website gevraagd heb. Gabriëlle is enorm gedreven. Ze verdiept zich, leeft zich in en weet - met de klant op haar netvlies – overtuigend de juiste snaar te raken.

Ger van Glabbeeck, Ger van Glabbeeck Schilderwerken

Omdat ik mezelf wat meer inzicht wilde verschaffen in het beroepsmatig gebruik van social media, heb ik een brainstormsessie met Gabriëlle gehad. Dat heeft me toch weer een frisse blik en een aantal goede aanwijzingen opgeleverd. Van die dingen waar ik zelf gewoon niet op gekomen was!

Vick Debergh, freelance illustrator

Of het nu gaat om een nieuwe tekst of om het redigeren van bestaande teksten, Gabriëlle weet er een verhaal van te maken dat prettig leest en de identiteit van het bedrijf goed weergeeft. De samenwerking is prettig en Trigger Tekst werkt efficiënt en snel!

Loekie Vandenbergh, DynaGroup

Gedurende de tijd dat wij Hotel De Plank runden, verzorgde Trigger Tekst onze webteksten en nieuwsbrieven. De gevarieerde teksten zorgden voor aantoonbaar meer reserveringen. Inmiddels zijn wij aan een nieuw avontuur in Weert begonnen en zullen niet aarzelen haar hulp straks weer in te roepen!

Nicole & Daniël, Hapjes en Sapjes

Ik heb de samenwerking met Trigger Tekst als zeer plezierig en professioneel ervaren. Gabriëlle is in staat om de klant echt te leren kennen waardoor authenticiteit in haar teksten terug te vinden is. Erg belangrijk!

Martina den Breejen, BlueberryHill Care

een aantal van onze opdrachtgevers

Vragen? Neem gerust contact op.

2 + 3 =

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.