Onze klanten

ondernemend in heel Nederland

hoe is het om met Trigger Tekst samen te werken?

Samenwerken met Trigger Tekst en m.n. Gabrielle gun ik iedereen. Haar professionaliteit, adviezen, creativiteit en vooral haar resultaatgerichtheid gecombineerd met een warme persoonlijkheid ervaar ik als onmisbare support voor iedere zelfstandige!

Wenneke Ong, WLO Work and Life

Naast inhoudelijk goede artikelen is dit een échte samenwerking. Proactief, sterk inhoudelijk en punctueel. Wanneer je op zoek bent naar een top tekstschrijver, dan is kiezen voor Trigger Tekst een no-brainer.

Dennis Wiemer, Offorte

Met Gabriëlle werk je makkelijk en constructief samen. Zij komt met goede ideeën en denkt mee om mijn doelen via haar 'triggerende' teksten te bereiken. Aanrader!

Marc van Katwijk, Remarcable trainingen

Zeer goede content creator. Van nieuwsbrief tot blogpost, je kan aan het aan Gabrielle toevertrouwen. Ze werkt zeer prettig en snapt goed welke richting je op wilt met je teksten.

Job Lefrandt, oud directeur Yeps (nu New Business Account Manager en Manager Marketing, Eshgro) 

Wij zijn in contact gekomen met Trigger Tekst vanwege onze nieuwe folder. Nu verzorgt Gabriëlle eigenlijk alles wat met onze externe communicatie te maken heeft. Professioneel, betrouwbaar en veel goede ideeën.

Berry Nouwens, PartSupply

Ik heb de samenwerking met Trigger Tekst als zeer plezierig en professioneel ervaren. Gabriëlle is in staat om de klant echt te leren kennen waardoor authenticiteit in haar teksten terug te vinden is. Erg belangrijk!

Martina den Breejen, BlueberryHill Care

Gabriëlle heeft mijn blogs absoluut naar een hoger niveau getild. Ook heel prettig: altijd vlotte reacties op mijn vragen, zelfs in het weekend als het nodig was. Dat is geweldig, want soms zit je net in een goede 'flow'. Haar feedback en tips maakten echt het verschil. Mijn blogs zijn nu prettiger leesbaar en worden meer gewaardeerd. Ik kan het iedereen aanraden en heb dat dan ook al diverse keren gedaan!

Marielle Veerbeek, Transformatiecoach voor transgender vrouwen, Ziazan

De offertescan en het e-book Onweerstaanbaar goede offertes is een welkome aanvulling voor (zelfstandig) ondernemers die regelmatig offertes maken en worstelen met kwesties als ‘hoe verkoop ik mijn dienst/product zonder arrogant over te komen'.

Helene Henckens, Bureau Henck

Gabrielle is expert in haar vakgebied en dat merk je gelijk in het resultaat dat zij levert. Gabrielle denkt mee, geeft advies en je krijgt een betere kijk op het eindresultaat.

Resh Ramsundersingh, Body Language Training Institute

Gabrielle heeft het onmiskenbare talent om zich daadwerkelijk in de klant te verplaatsen en laat je nadenken over vragen zoals voor wie doe je het en waarom. Gabriëlle heeft ons bureau verder geholpen en op de kaart gezet.

Bertus Brinkman, MatchMaat

Of het nu gaat om een nieuwe tekst of om het redigeren van bestaande teksten, Gabriëlle weet er een verhaal van te maken dat prettig leest en de identiteit van het bedrijf goed weergeeft. De samenwerking is prettig en Trigger Tekst werkt efficiënt en snel!

Marketing & Communicatie, DynaGroup

Omdat ik mezelf wat meer inzicht wilde verschaffen in het beroepsmatig gebruik van social media, heb ik een brainstormsessie met Gabriëlle gehad. Dat heeft me toch weer een frisse blik en een aantal goede aanwijzingen opgeleverd. Van die dingen waar ik zelf gewoon niet op gekomen was!

Vick, freelance illustrator

een aantal van onze klanten

Eens kennismaken? Neem gerust contact op:

2 + 10 =

Geen zorgen, we gaan zorgvuldig om met je gegevens. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.