Trigger Tekst: maak kennis met het team

Trigger Tekst: van tekstcorrectie naar online (marketing) communicatie

Door de jaren heen is er aardig wat veranderd bij Trigger Tekst. In het begin hielden we ons alleen bezig met het schrijven en corrigeren van offline teksten. Inmiddels zijn we gegroeid naar een bedrijf dat ondernemers helpt bij het creëren van een sterke online aanwezigheid. Dat doen we via meedenken met de klant, het opstellen van marketing- en contentstrategieën, het schrijven relevante content zoals zoekmachinevriendelijke (SEO) webteksten, social media postsblogs, nieuwsbrieven en voor wie het liever zelf doet, hebben we de Bloggen for Business blogcoaching of de blogfeedback (strippenkaart). Tenslotte helpen we ondernemers bij hun verkoopproces en het opstellen van overtuigende offertes. Betekent dit dat we niets meer aan offline communicatie doen? Nee hoor, want soms is het juist de combinatie van beide kanalen waardoor je meer uit een (social media) campagne, website of webshop haalt.

Trigger Tekst: tekstbureau voor ondernemers

Wij werken graag samen met (zelfstandig) ondernemers. Dat is een bewuste keuze. We kennen het wereldje van ondernemers. Je hebt al snel het gevoel van ‘onder elkaar’ te zijn, vaak aan half woord al genoeg en dat maakt ons happy. Onze klanten komen overal vandaan en hebben prachtige producten, mooie diensten en veel, heel veel specialistische kennis. Zo werken we onder andere met coaches, vormgevers, horeca-ondernemers, headhunters, schildersbedrijven, presentatoren, ICT consultants, trainers, financieel adviseurs en webshopeigenaren. Het is telkens weer een uitdaging om de boodschap krachtig en overtuigend over te brengen, passend bij de ondernemer en zijn klant of doelgroep. Daar zijn we voor. Als ondernemer kun je gewoon niet alles zelf doen of overal goed in zijn. Het slimste dat je dan kunt doen is het overlaten aan een professional. Doen wij ook hoor. We werken dagelijks samen met onze partners, het team, op het gebied van webdesign, vormgeving, video, animatie of fotografie. Bovendien hebben we een uitgebreid en betrouwbaar netwerk waarop we kunnen rekenen. Zo creëren we samen de mooiste dingen.

Genoeg geleuterd, we stellen ons graag aan je voor:

Gabriëlle de Sain:

copywriter, auteur, (schrijf- en blog)coach en eigenaar van Trigger Tekst

“Andere ondernemers willen helpen zit diepgeworteld. Zoals een vormgever mij blij kan maken met een mooi ontwerp, zo wil ik ook andere ondernemers blij maken door hun (marketing) communicatie naar een hoger level te brengen waardoor er uiteindelijk meer omzet wordt gedraaid. De ene keer is dat door een doelgerichte landingspagina, dan weer door het maken van een contentplan, het schrijven van vlot lezende blogs of het analyseren van een offerte. Ik vind het heerlijk om betrokken te zijn bij de processen, diensten en producten van andere ondernemers. Ik verdiep me graag in bedrijven en hun klanten. Die betrokkenheid is er overigens altijd, dus ook na een opdracht. Duurzame, eerlijke samenwerkingen gebaseerd op wederzijds respect, daar ga ik voor.”
Meer over Gabriëlle.

Dit zijn onze vaste samenwerkingspartners:

Shirley Born:

fotograaf Shirley Born, Sjurlie Fotografie

“De samenwerking met Trigger Tekst is altijd fijn en professioneel. Afspraken worden ruim op tijd gepland en Gabriëlle brieft me uitgebreid over de wensen en verwachtingen bij een shoot. Zo werken we inmiddels al een aantal jaren samen voor basisschool De Bundeling in Bunde. We zitten goed op een lijn qua stijl en ideeën. Ik hoop dat we nog vele leuke projecten samen gaan uitvoeren!” Bekijk de website van Sjurlie Fotografie.

Ivo Vleugels:

(Google gecertificeerde) fotograaf, vormgever, webdesigner en eigenaar van pdMedia

“Het is fijn met Gabriëlle samen te werken, mede dankzij haar manier van communiceren: lekker gewoon, eerlijk en to the point. We hebben samen aan websites van enkele horeca-ondernemers gewerkt en dat is goed bevallen. Afspraken worden nagekomen, daar kun je op vertrouwen. Ik verwijs mijn klanten dan ook graag door naar Trigger Tekst.”  Bekijk de website van pdMedia.

Jeroen van Kruchten:

grafisch vormgever, webdesigner en eigenaar van Studio Cicero

“Trigger Tekst is voor Studio Cicero dé partner op het gebied van geoptimaliseerde webteksten. Gabriëlle weet als geen ander de boodschap in heldere, pakkende en - ook belangrijk - online goed vindbare teksten om te zetten. De teksten wordt compleet met meta data en zoekwoorden aangeleverd. Voor een webdesigner, is dat echt een ongekende luxe hoor. Buiten online communicatie en vormgeving, werken we ook samen op het gebied offline producten zoals folders, posters en reclameborden.” Bekijk de website van Studio Cicero.

Marc Baadjou:

creative director eigenaar van Baadjou, Concept, Film & Creation

“Onze diensten liggen soms in elkaars verlengde. Baadjou en Trigger Tekst creëren beide marketingcommunicatie-uitingen met als doel mensen in beweging te laten komen. Gabriëlle heeft ons benaderd voor de audiovisuele marketingcommunicatie en wij werken graag met haar samen.” Bekijk de website van Baadjou.

Pien Vink:

grafisch vormgever, WordPress webdesigner en eigenaar van Grab a Web en Grab a Gift

“Als creatief ontwerpbureau, werkt Grab a Web met verschillende professionals samen op het gebied van vormgeving en communicatie. Het fijne aan de samenwerking met Trigger Tekst is dat Gabriëlle al aan een half woord genoeg heeft. Een goede voorbereiding en diepgaande klantenkennis is voor haar als vanzelfsprekend. Samen geven we een bedrijf, product of communicatiemiddel doelgericht de juiste uitstraling.” Bekijk de website van Grab a Web.

Milou van Helden

fotograaf PhotoSessions studios

"Samen met Trigger Tekst optimaliseren we Linkedin profielen. Gabriëlle tilt de profielteksten naar een hoger level en ik als portretfotograaf zorg voor een professionele, maar uitnodigende profielfoto. Met deze succesvolle combinatie, realiseer je in één keer een Linkedin profiel met een aanzienlijk hoger rendement!" Bekijk de website van PhotoSessions.

Interesse om ook samenwerkingspartner
van Trigger Tekst te worden?


We staan altijd open voor vakidioten die iets kunnen toevoegen aan onze dienst- en serviceverlening naar onze klanten. Ben jij zo’n vakidioot met duidelijke doelen, één die afspraken nakomt en houdt van gewone, eerlijke communicatie? Stuur dan een mail naar info@www.triggertekst.nl, je motivatie en natuurlijk voorbeelden van je werk!