We zijn er trots op: de podcastserie Onweerstaanbare offertes!

Het is een aanvulling op onze blogs over het maken van succesvolle offertes. Met tips op het gebied van content, stijl, vormgeving, neuromarketing, gespreksvaardigheden en andere elementen binnen het verkoopproces. Zo ontdek je hoe je je offertes overtuigender en vooral ook onderscheidend maakt. In deze tijd een echte must. We zijn, zeker sinds corona, extra voorzichtig met uitgaven en overwegen alles kritischer dan ooit. Je onderscheiden als ondernemer is dus cruciaal, in je manier van werken, je communicatie én in je offertes.

Interessante en inspirerende gasten

Geregeld schuiven ondernemers aan die hun kennis en ervaring met verkoop en offertes delen. Zo praten we bijvoorbeeld over het nabellen van offertes en hoe je dat het beste aanpakt, maar we gaan het ook over vormgeving en verkoopgesprekken hebben. De afleveringen duren maximaal 15 minuten, dus je krijgt kort en krachtig de belangrijkste ins- en outs.

Extra steuntje in de rug voor ondernemers

De podcastserie Onweerstaanbare Offertes is er ook om ondernemers te helpen die het door corona extra zwaar hebben (gehad). Dramatisch teruggelopen omzetten, drukkende personeelslasten en niet te vergeten die alsmaar oplopende stress. Daar zetten we ons graag voor in. Eerder kwamen we al met een social media service exclusief voor horecaondernemers, nu dus deze podcastserie.

Waar kun je de podcasts beluisteren?

De podcasts zijn te beluisteren via Spotify, Apple Podcast, SoundCloud (vergeet je niet te abonneren!) en natuurlijk op onze website. Geef gelijk even een review en maak kans op een gratis exemplaar van het e-book Onweerstaanbaar goede offertes. Suggesties voor onderwerpen of wil je een keer onze gast zijn? Graag! Laat een reactie achter bij een podcast of neem contact met ons op.

PS: ook podcasts maken?

De manier waarop je een podcast maakt, is natuurlijk helemaal aan jou. Wij hebben hiervoor natuurlijk onze samenwerkingspartner Richard Leenen van Impact Podcast gevraagd. Met zijn mobiele podcaststudio gaat hij overal naar toe. Vooraf hebben alles goed doorgenomen en afgestemd. Wij schreven zelf de scripts voor de podcasts en Impact Podcast verzorgde de opnames, bewerking en publicatie. Dat scheelt zó veel werk! Bovendien maak je op deze manier gelijk een professionele indruk. En dat is toch wat je wilt? Net als bloggen helpt podcasting bij het versterken van je status als expert. De podcast is enorm populair geworden. Mis je kans dus niet!

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, voor zowel het opnemen en monteren van de podcasts als het schrijven en inspreken van podcasts.

 

Ja, ik wil meer weten over jullie podcast service:

1 + 8 =

Ik wil meer weten over jullie offerteservice

7 + 2 =

Geen zorgen, je krijgt geen nieuwsbrieven. Meer informatie over het gebruik van gegevens vind je in onze privacyverklaring.