Wat kost het? De tarieven van Trigger Tekst

We hebben het niet zo op standaard tarieven. We schrijven geen standaard teksten en zijn zeker niet standaard als het gaat om de samenwerking die we met je aangaan. Daarom maken we het liefst een persoonlijk voorstel dat aansluit bij jouw hulpvraag. Aarzel niet om contact op te nemen, ook als je gelijk een (nieuwe) website en/of huisstijl wilt, er zitten genoeg professionals in ons team die je daarbij kunnen helpen.

Alleen voor de offertescan, het handboek en de blogcoaching gelden vasten tarieven.

Deze kun je direct en heel eenvoudig via de website aanvragen:

blogcoaching bloggen for business van Trigger Tekst

Bloggen | Bloggen for Business

Gedurende 3 maanden werken we aan de punten die we vooraf hebben afgestemd. Je krijgt oefeningen, schrijft blogs en ontvangt uitgebreide feedback en tips.
€ 300,00  *

blogfeedback strippenkaart blogcoaching Trigger Tekst

Bloggen | Strippenkaart

Gedurende 18 maanden (1,5 jaar) kun je 10x 1 blog laten redigeren. We zorgen voor structuur, geven je tekstsuggesties en advies.
€ 495,00  *

Offertescan voor ondernemers en zzpers-www.triggertekst.nl

Offertes | De Offertescan

We analyseren je offerte op kritieke punten en geven je uitgebreide, schriftelijke, feedback en suggesties. Het handboek Onweerstaanbaar goede offertes krijg je cadeau.
€ 170,00  *

handboek goede offertes Trigger Tekst

Offertes | Handboek Onweerstaanbaar goede offertes

Een praktisch handboek (in de vorm van een waaier) waarmee je in 10 stappen onderscheidende, overtuigende offertes maakt en tegelijkertijd je verkoopproces verbetert.
€ 14,15  *

* Genoemde bedragen zijn exclusief BTW