TEKSTEN VOOR JE WEBSITE

Teksten voor je website, webshop of sales pagina zijn geen gewone teksten. Ontdek hoe wij je kunnen helpen.

teksten voor je website: cruciaal voor conversie

Als ondernemer wil je online goed gevonden worden en dus heb je een website. Een online visitekaartje. Mooi, maar heb je ambities en wil je meer dan dat? Kies dan voor slimme, effectieve teksten op je website. Webteksten die contact en een verbinding maken met je bezoekers.

Aantrekkelijke, doelgerichte content zorgt ervoor dat het clickt met je bezoekers, waardoor ze:

  • langer op je website blijven
  • vertrouwen in je krijgen
  • offertes aanvragen
  • zich inschrijven voor je training of webinar
  • informatie aanvragen
  • je website onder de favorieten bookmarken
  • producten bestellen
  • reserveringen maken
  • en … wat zou jij hier graag zien staan?

Slimme webteksten leveren dus winst (conversie) in welke vorm dan ook! 

SEO vriendelijke teksten voor je website of landingspagina

We optimaliseren al onze webteksten voor zoekmachines zoals Google. We houden rekening met het zoekgedrag van je doelgroep. In tegenstelling tot veel andere tekst- en contentbureaus, leveren wij ook metadata aan. Metadata zijn de teksten die je in de zoekresultaten ziet. Deze teksten (data) zijn belangrijk voor je vindbaarheid, maar ze helpen potentiële bezoekers ook bij de keuze: ben ik hier goed of ga ik verder kijken. Behoorlijk belangrijk dus. Daarom zorgen wij voor professionele, uitnodigende teksten waardoor mensen besluiten door te klikken naar je website. Als je niets met deze mogelijkheid doet, kiest de zoekmachine zelf een omschrijving. Vaak is dat de eerste zin of een combinatie van stukjes tekst. Het ziet er een beetje chaotisch uit. In bijna alle gevallen hebben deze – automatisch gegenereerde – metadata dan ook een veel lagere doorklikratio.

Voor alle duidelijkheid: we schrijven zoekmachinevriendelijke teksten, maar zijn geen SEO-specialisten. Trouwens, om blijvend goed gevonden te worden is SEO slechts één onderdeel binnen het hele proces. Ons belangrijkste doel is en blijft jouw boodschap, de content, de teksten dus. Het is leuk als je op nummer 1 staat, maar als de content niet klopt, zijn bezoekers zo weer weg. Wij gaan liever voor de juiste tone-of-voice, de beleving, de click én de conversie van je website, shop of salespagina. 

nog geen website of wil je vernieuwen?

Bij Trigger Tekst werken we samen met verschillende webdesigners. Heb je straks in één keer een kant-en-klare, zoekmachinevriendelijke website (webshop, sales- of landingspagina) die daadwerkelijk iets oplevert! 

  

Ik wil meer weten/een offerte aanvragen:

15 + 11 =

Geen zorgen, we gaan zorgvuldig om met je gegevens. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.