Over Trigger Tekst

Het komt goed 

Gabriëlle de Sain, eigenaar Trigger Tekst:

“Ik ben een bevoorrecht mens. Schrijven is mijn lust en mijn leven, op de voet gevolgd door mensen helpen. Die twee combineer dagelijks met heel veel plezier. Ik krijg energie als ik ondernemers kan helpen met datgene waar ik goed in ben: hun boodschap, dienst of product doelgericht, overtuigend en authentiek overbrengen. Jezelf zijn vind ik daarbij erg belangrijk, daarmee onderscheid je je ook.

Onze opdrachtgevers komen overal vandaan en hebben prachtige producten, waardevolle diensten en heel veel specialistische kennis. Maar je eigen teksten schrijven voor de website, social media of nieuwsbrieven is andere koek. Als ondernemer moet je niet alles zelf willen doen, ieder zijn vak, ja toch? Zo haal ik altijd opgelucht adem als ik technische websiteproblemen uit handen geven kan. Ik weet dan dat het goed komt en dát is nu precies het gevoel dat ik onze klanten mee wil geven: het komt goed, daar kun je op vertrouwen. Duurzame, eerlijke samenwerkingen gebaseerd op wederzijds respect, daar ga ik voor. Trouwens ik niet alleen. Ik werk dagelijks samen met een team van betrouwbare professionals.

Wat ik nog meer belangrijk vind? Betrokkenheid. En die is er, óók na de opdracht. Bovendien zijn we met Trigger Tekst betrokken bij sociaal maatschappelijke initiatieven. We ondersteunen deze via (web)design, coaching en het schrijven van content voor websites, blogs en social media.”

Trigger Tekst partners

Esmé Senden

Attività

Huisstijlontwerp, DTP, drukwerk, websites, fotografie

Marc Baadjou

Baadjou film productions

Bedrijfs- en productsfilms, commercials

Evert Bartelings

Bartelings ICT

Troubleshooter & Technical support websites en webshops

Douglas Robson

Douglas Robson Films

Filmmaker, bedrijfsfilms, social media videocontent

Ivo Vleugels

PD Media

Fotografie, vormgeving, websites, drukwerk

Jeroen van Kruchten

Studio Cicero

Websites, grafisch ontwerp, drukwerk

Pien Vink

Grab a web

Grafische vormgeving, websites, drukwerk

online offerte software

Offorte

Social Media Fotoshoot

PhotoSessions

Ook met ons samenwerken?

13 + 13 =

Geen zorgen, we gebruiken de door jouw verstrekte gegevens conform de wet AVG. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.