Over Trigger Tekst

Het komt goed 

Gabriëlle de Sain, eigenaar Trigger Tekst:

“Ik krijg energie als ik ondernemers kan helpen met datgene waar ik goed in ben: hun boodschap, dienst of product doelgericht, overtuigend en authentiek overbrengen. Jezelf zijn vind ik erg belangrijk, daarmee onderscheid je je tenslotte als ondernemer.

Onze opdrachtgevers komen overal vandaan en hebben prachtige producten, waardevolle diensten en heel veel specialistische kennis. Maar je eigen teksten schrijven voor de website, social media of offertes, dat is toch even andere koek. Als ondernemer moet je ook niet alles zelf willen doen, ieder zijn vak, ja toch? Zo haal ik altijd opgelucht adem als ik technische problemen met de website aan Evert geven kan. Ik weet dat het dan goed komt. En dát is nu precies het gevoel dat ik onze klanten mee wil geven: het komt goed, daar kun je op vertrouwen. Duurzame, eerlijke samenwerkingen gebaseerd op wederzijds respect, daar ga ik voor. Trouwens ik niet alleen. Ik werk dagelijks samen met een team betrouwbare professionals die er net zo over denken als ik.

Wat ik nog meer belangrijk vind? Betrokkenheid. En die is er, óók na een opdracht. Bovendien zijn we betrokken bij sociaal maatschappelijke initiatieven. Ondernemen is méér dan alleen geld verdienen. ​Trigger Tekst ondersteunt deze initiatieven belangeloos via coaching en het schrijven van content voor websites, blogs en social media.”

Trigger Tekst partners

Esmé Senden

Attività

Huisstijlontwerp, DTP, drukwerk, websites & -shops, fotografie

Evert Bartelings

Troubleshooter

Technical support websites en webshops

Douglas Robson

Douglas Robson Films

Filmmaker, bedrijfsfilms, social media videocontent

Richard Leenen

Impact Podcast

Podcasts
(mobiele podcaststudio)

Ivo Vleugels

PD Media

Fotografie, vormgeving, websites, drukwerk

Jeroen van Kruchten

Studio Cicero

Websites, grafisch ontwerp, drukwerk

online offerte software

Offorte

Social Media Fotoshoot

PhotoSessions

Ook met ons samenwerken?

2 + 2 =

Geen zorgen, we gebruiken de door jouw verstrekte gegevens conform de wet AVG. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.